Specialfremstillede kager og macarons = Drømmekager til din fest!

Ønsker du dig unikke og lækre kager til din næste fest?

Så er du kommet til det rette sted! Hos os kan du bestille specialfremstillede kager og macarons, der er skræddersyet til dine ønsker og behov.

Dreamcakes er leverandør til blandt andet: Holckenhavn Slot, Lykkesholm Slot, Skagen Fiske Restaurant og mange andre, som taler for vores høje kvalitet.

Vi er specialister i at skabe både unikke Bryllupskager, festkager og perfekte macarons med sprød konsistens og udsøgt smagsoplevelse, der bliver festens midtpunkt. Alle vores produkter bliver bagt fra bunden med friske, nøje udvalgte ingredienser og efter vores egne, velafprøvede opskrifter.

Hvad enten du drømmer om:

  • En elegant bryllupskage med fint detaljeret pynt.
  • En sjov og farverig kage til barnedåben.
  • Nytårs macarons med festlig glimmer.
  • Eller noget helt fjerde.


Vi kan skabe det perfekte kagekunstværk til din begivenhed.

Dine ønsker er i fokus:

Vi tager os tid til at lytte til dine ønsker og behov, og vi rådgiver dig gerne om valg af smag, pynt og design. Vi tilbyder et bredt udvalg af smagsvarianter og fyldninger, og vi kan også lave kager og macarons med specielle allergier eller intolerance.

Personlig kagepynt:

Ved hjælp af frugtfarver kan vi tilpasse farven på både dine kager og macarons, så de passer perfekt til farvetemaet på din begivenhed. Vi tilbyder endda også at trykke din egen tekst eller logo på dine macarons, hvis du ønsker det.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud:

Vi glæder os til at skabe drømmekager til din fest! Du er velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud eller for at høre mere om dine muligheder.

Bestil dine specialfremstillede kager og macarons i dag og gør din fest til en uforglemmelig oplevelse!