OM EVGENIYA - Dreamcakes.dk - Bryllupskager i særklasse.

Go to content

Main menu:

OM EVGENIYA

OM OS


Dreamcakes er startet af Evgeniya Simoron

Evgeniya Simoron har mange års erfaring med at designe og kreere de fantastisk velsmagende og flotte design kager, som Dreamcakes tilbyder. Med stor fokus på håndværket og detaljerede indblik i råvarer såvel som design går Evgeniya op i enhver detalje fra ide til færdigt resultat.

For os gælder det om, at hver eneste kage skal glæde dig og dine gæster, så hver eneste kage er en nydelse - både for smagsløgene og for blikket.

Det smukke og personlige design - en særlig grad af perfektionisme, sætter Evgeniya sit passionerede og professionelle præg på hver eneste kage, som bliver unik og luksuriøs kagekunst

Evgeniya har blandt andet deltaget i kurser med nogle af vendens bedste kage designere: Allan Dun, Ron Ben Isreal, Caron Link m.fl.


Evgeniya ved levering af bryllups kage på Skagen Fiskeresturant.

Specialer:

Et af vores specialer inden for festkager, er bryllupskagen, hvor det er vores overbevisning at bryllupskagen skal stimulerer alle sanser – den skal altså have et æstetisk udtryk, smage himmelsk, og dufte fantastisk. Ud fra disse nøgleord, laver vi i fællesskab med kunden, kager der er individuelle, lækre, flotte og velduftende, Vi laver alt fra den helt klassiske til den helt personlige kage.


Dreamcaks bryllups kager og bryllups par.

En anden af vores specialer er 3D kager, en fantastisk løsning til Tema festen, eller børnefødselsdagen og noget der tales længe om efter selve dagen. At smagen er vidunderlig er en selvfølge, når du lader os skabe din kage. Vi elsker udfordringer og derfor er vi villige til at tage helt unikke og specielle opgaver på os, uden at budgettet løber løbsk.


Kage fra filmen cars, og Sanger Julie Berthelsen med en Dreamcakes fødselsdags kage.

Historien om Evgeniya i bladet Hendes Verden.Dreamcakes.dk


 
Copyright 2016. All rights reserved.
Back to content | Back to main menu